Mijn Boeddhanatuur

Cranio Sacraal Therapie heeft mij thuisgebracht in mijn totale “Zijn”. Hierdoor kreeg ik ruimte om allerlei processen te verwerken en in een natuurlijke manier van “Zijn” terecht te komen. Dit is “Mijn Boeddhanatuur”.

Over mij

Mijn naam is Ine van Diesen-Joosten. Sinds 1986 heb ik een praktijk voor schoonheidsverzorging. Tijdens de sch­oon­heids­be­han­de­li­ng­en kwam ik er achter dat iedereen anders aanvoelde. Ik merkte dat als ik gespannen spieren wat langer aandacht gaf, deze gingen ontspannen al was het maar door de warmte van mijn handen.

Ik voelde ook een groot verschil tussen links en rechts van het lichaam. De ene kant was groot, sterk en dominant aanwezig, de andere kant klein, kwetsbaar en vaak een beetje teruggetrokken. Kortom, dit waren hele interessante aspecten die ik graag nader wilde onderzoeken. Mede daardoor ben ik mijn HBO opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut begonnen en Natuurlijk Cranio gestart.

Door de jaren heen heb ik vele massagecursussen gedaan zoals Rebalancing en Shiatsu waarbij ik gebruik maak van aromatherapie. Door deze cursussen ben ik dichter bij mezelf gekomen en kan ik mijn cliënten beter begrijpen. Mijn gevoeligheid helpt ook de juiste weg te vinden tijdens deze behandelingen.

Kom ook in balans, maak een afspraak!